Velkommen til Ådalsiden
  Velkommen gjest, Logg inn eller Registrer deg Hovedside  ·  Din konto  ·  Om oss  ·  Forum  


  Meny
· Hovedside
· Ådalsposten
· Bilder
· Diverse Ådalstoff
· Friluftsliv
· Gjestebok
· Næringsliv
· Om oss
· Ord og uttrykk
· Steder

  Undermeny
· Nyheter
· Ådalsiden's forum
· Linker
· Vitser
· Søk
· Arkiv
· Undersøkelser

  Dagbladet Nyheter
Det er et problem med rubrikkene fra dette webstedet

  Søkvakvak

Fiske 

For å utvikle et best mulig fiske i området, har grunneierne og sportsfiskerne inngått et nært samarbeid bygget på fire grunneierforeninger, en sportsfiskeforening og en fellesforening.

Vikerfjell fisk; er en grunneierforening som har til formål å kalke skogs- og fjellvannene for å motvirke forsuring av vannet fra sur nedbør.  Foreningen setter også ut fisk i vannene. Foreningen omfatter området fra Flaskerud til Simensrud.  Fylket betaler alle utgiftene under forutsetning av at fisking er tillatt for alle mot kjøp av fiskekort.

Ådal elveeierlag; er en grunneierforening som har til formål å ivareta grunneierenes interesser for fisket i Ådalselven.  Her er det også tillatt å fiske med stang, mot kjøp av fiskekort. Sportsfisket i elven kan være meget godt.

Sperillen fjordlag; er en grunneierforening som har til formål å ivareta grunneierenes interesser for fisket i Sperillen.  Alt fisket i fjorden er privat, men mot kjøp av fiskekort er det tillatt å fiske med stang eller oter.  Sperillen har storørretstamme.

Ådal jeger og fiskeforening; er en brukerorganisassjon som har til formål å ivareta sportsfiskernes interesser i Ådal. Interesserte kan henvende seg til foreningen for nærmere informasjon.
(postboks 12, 3525 HALLINGBY)

Å.F.A.-Ådal fiskeadministrasjon; er dannet av de fire organisasjonene som er nevnt ovenfor samt Nes utmarkslag med det formål å samordne interesser som knytter seg til fisket i Ådalsvassdraget med tilhørende skog- og fjellvann.

Styret i Å.F.A. er satt sammen av en representant fra hver av grunneierorganisasjonene og to representanter fra Ådal jeger- og fiskeforening.

Å.F.A. har hovedansvaret for salg av fiskekort som fåes kjøpt på bensinstasjoner i Hønefoss og Ådal, på campingplasser og butikker i Ådal samt hos Bjørn Karlengen ved brua på Ringmoen, se skilt.
Et årskort gir adgang til fiske både i Sperillen, Ådalselva og alle åpne skog- og fjellvann.  I Vikerfjellområdet kan det fiskes i ca. tyve vann.

 

fisk

Her kan du fiske med ÅFA kort.

[ tilbake ]


  Klokke

  Bilde fra dalen
Bilder fra Ådal.

  Besøkende
Velkommen, Anonym
Alias
Passord

(Registrer)
Medlemsskap:
Siste: KlausBrama
Ny i dag: 0
Ny i går: 0
Totalt: 60255

Personer online:
Besøkende: 14
Medlemmer: 0
Totalt: 14
Web site engine's code is Copyright © 2002 by PHP-Nuke. All Rights Reserved. PHP-Nuke is Free Software released under the GNU/GPL license.
Sidegenerering: 0.085 Sekunder